DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Milli Eğittim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından Dilimizin Zenginlikleri Projesi okullarda söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını,kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buuşmasını,buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını gelştirmesi amaçlanmaktadır.Bakanlığımız tarafından hazırlanan eylem planı doğrultusunda çeşitli etkinlikler uygulanacak, her ay yapılan etkinliklere yönelik bilgilendirme yapılacaktır. Erken yaşta farkındalık kazandırılacaktır.

Sayın Velilerimiz; Sözlük Özgürlüktür sloganıyla yapacağımız projemizde eğitimin aile katılımı ile  bütünlük kazandığı yadsınamaz bir gerçektir. Siz değerli velierin desteğine ihtiyacımız var.Hep beraber dilimizin zenginliklerini keşfedeceğiz....

04-12-2023

Yayın: 20.11.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 10:34 - Görüntülenme: 33