OKUL TARİHİ GELİŞİM

Okulumuz 05.07.2022 Tarihli Bakanlık oluru ile Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu binasında bağımsız Anaokulu olarak Necip Fazıl Kısakürek Anaokulu adı ile okul öncesi eğitim kurumu olarak eğitim- öğretime hizmet vermek amacı ile açılmıştır. Okulumuzda 4-5 yaş grubu çocuklar eğitim görmektedir.

Okulumuzda 2 idare odası, 6 derslik, 1 kapalı oyun alanı 3 öğrenci lavabosu ve 3 yetişkin lavabosu ve 3 malzeme deposu mevcuttur. Okulumuz ilkokul bünyesinde olduğu için ilkokula ait olan alanlarda kullanılabilmektedir.

Okulumuzda Okul Sağlığı, Temiz Okul, Dilimizin Zenginlikleri,Sıfır Atık, Robotik Kodlama, Okullarda Orman, Eko Okul gibi ulusal ve uluslararası projeler uygulanarak eğitimde farkındalık arttırılmaya çalışılmaktadır

Yayın: 30.11.2022 - Güncelleme: 13.05.2024 15:17 - Görüntülenme: 72