Gazi UZUN - Okul Müdürü

Adana İLİ Saimbeyli İlçesi 05.04.1964 doğumuyum. İlk,orta ve lise eğitimimi Saimbeyli’detamamladım. Yüksek öğrenimime Denizli Eğitim Yüksek okulunda 1983 yılında başladım.1985 yılında Sınıf öğretmeni olarak mezun oldum. Sonrasında sırasıyla Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü 2005 yılında; Adalet Yüksek okulunu ise 2013 yılında bitirdim. Toros Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansımı yaptım. Meslek hayatıma 24.03.1986 yılında Rize ili Çayeli İlçesi Buzlupınar Köyü Yalçınlar Mahallesi İlkokulunda başladım, sırasıyla Kahramanmaraş ve Şırnak illerinde çalıştıktan sonra 1996 yılında Adana iline atandım. Yıllar itibarıyla meslek hayatım boyunca Müdür Yetkililik, Müdür Yardımcılığı, Müdür Vekilliği yaptım.2000 yılından itibaren okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Bakanlığımızın açmış olduğu sınavlarda başarılı olarak  iki defa Eğitim Yönetimi kursu (Okul Müdürlüğü-Şube Müdürlüğü) başta olmak üzere çeşitli Merkezi ve Mahalli Hizmetiçi Kurslarına katıldım.  540 saatlik Zihinsel Engelliler Eğitim Kursunu bitirdim. Yine Bakanlığımız ve Mülki İdare Amirlerimce Aylıkla Ödül, Maaş ödülü, Takdirname Teşekkürname ve başarı ödüllerine layık görüldüm. Halen Baş Öğretmen kadrosuyla Necip fazıl Kısakürek İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evliyim, eşim Öğretmen ve 2 kız babasıyım.