Kas

Milli Eğittim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından Dilimizin Zenginlikleri Projesi okullarda söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını,kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buuşmasını,buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını gelştirmesi amaçlanmaktadır.Bakanlığımız tarafından hazırlanan eylem planı doğrultusunda çeşitli etkinlikler uygulanacak, her ay yapılan etkinliklere yönelik bilgilendirme yapılacaktır. Erken yaşta farkındalık kazandırılacaktır.

Sayın Velilerimiz; Sözlük Özgürlüktür sloganıyla yapacağımız projemizde eğitimin aile katılımı ile  bütünlük kazandığı yadsınamaz bir gerçektir. Siz değerli velierin desteğine ihtiyacımız var.Hep beraber dilimizin zenginliklerini keşfedeceğiz....

Kas

Tüm öğrencilerimiz 'Atatürk Sevgisi' konulu resim yarışmasına katılmaya davetlidir.

NECİP FAZIL KISAKÜREK ANAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ

SAYIN VELİLER;

NECİP FAZIL KISAKÜREK ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ 13.10.2023 CUMA GÜNÜ SAAT 13.00'DA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA AŞAĞIDAKİ GÜNDEM GEREĞİ YAPILACAKTIR.

YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADIĞI TAKDİRDE 20.10.2023 CUMA GÜNÜ SAAT:13.30'DA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA ÇOĞUNLUK ARANMAKSIZIN YENİDEN YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZE VE İLGİLİLERE DUYRULUR.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

1-Açılış,yoklama,saygı duruşu,İstiklal Marşı

2-Divanın oluşturulması,

3-Okul Müdürü ve Okul Aile birliği Başkanının Konuşmaları

4-Yönetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası

5-Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası

6-Yeni Yönetim ve Denetleme Kurullarının Seçimi

7-Tahmini bütçenin görüşülmesi ve karara bağlanması

8-Okul Aile Birliği Yönetim kurulunun yetkilendirilmesi

9-Stratejik planın Görüşülmesi

10-Dilek ve Temenniler Kapanış.